Palvelumme

Asuntomarkkina & maankäyttö on Suomen johtava kiinteistösijoittamisen ja -kehittämisen alan päättäjien uutis- ja tietopalvelu. Uutiskirjeemme tavoittaa yli 2.000 alan päätöksentekijää. Asuntomarkkina on hyvä ympäristö viestiä alaa kiinnostavista asioista, meillä viestinne ei huku yleisuutisointiin.

Olemme osa kansainvälistä Bonnier News B2B-kiinteistömedioiden ryhmää, joka toimii 10 Euroopan maassa. Talousjulkaisuillamme Euroopassa on yli miljoona päivittäistä lukijaa.

Ota yhteyttä ja mietitään teille räätälöity ratkaisu.

Yhteistyössä kanssamme pystyt järjestämään kiinteistösijoittamisen ja -kehittämisen alan päättäjille kohdennettuja tapahtumia tai seminaareja, joiden kautta saat suorat kontaktit potentiaalisiin asiakkaisiin sekä pääset esittelemään omien palvelumallien hyötyjä.

Kauttamme pystyt myös tuottamaan blogeja ja kumppaniartikkeleita, joiden avulla pystyt markkinoimaan asiantuntijuuttanne. Lisäksi display-mainonnan kautta pystyt sivustollamme tuomaan esille esimerkiksi omaa tapahtumaanne, podcastia tai raporttianne.

Ota yhteyttä
ville.virtanen@bonnierbusiness.fi
+358 50 326 9760

Business Arena Helsinki

Pohjoismaiden merkittävin kiinteistömarkkinoihin ja sijoitusmahdollisuuksiin keskittyvä tapahtuma. Järjestetään vuosittain Helsingin lisäksi Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Oslossa sekä useissa muissa ruotsalaiskaupungeissa. Järjestetty Ruotsissa vuodesta 2001 asti ja Suomessa vuodesta 2020 asti. Järjestämme Business Arenan yhdessä Fastighetsnyttin kanssa.

Business Arena on ainutlaatuinen tilaisuus verkostoitua ja tavata samassa tilaisuudessa kansainvälisiä sijoittajia, kiinteistöalan huippuammattilaisia, poliitikkoja sekä kuntien edustajia. Kumppanina kasvatat liiketoimintaetujasi ja saat näkyvän paikan alan johtavassa tapahtumassa.

Business Arena Helsinki 2023 järjestettiin 7.2. Messukeskuksen tapahtumakeskus Siivessä. Paikalla oli 450 kiinteistöalan ammattilaista ja päivän aikana näkemyksiään esityksissä ja paneelikeskusteluissa antoi yli 60 puhujaa Suomesta ja ulkomailta. Päivä huipentui ulkomaisista kiinteistösijoittajista koostuvaan paneeliin, joka ruoti kansainvälisten kiinteistösijoittajien luottamusta Suomen markkinaan.

Business Arena Helsinki 2024 järjestetään Messukeskuksen tapahtumakeskus Siivessä tiistaina 13.2.2024.

Ota yhteyttä mahdolliseen kumppanuuteen liittyen!

Aamiais- tai iltapäiväseminaarit

Korkeatasoinen läsnäolotapahtuma, joka järjestetään yhdessä kumppanin kanssa avaimet käteen -periaatteella. Erinomainen ympäristö korostaa yrityksenne näkyvyyttä, luoda henkilökohtaisia kontakteja läsnäolijoihin ja tuoda yrityksen oma viesti esiin oikealle kohderyhmälle.

Tilaisuus sopii esim. uuden tuotteen tai palvelun sekä konseptin lanseeraukseen. Kumppani saa tilaisuuden kaikki liput käyttöönsä ja voi jakaa niitä omille yhteistyökumppaneilleen. Kutsuja on myös mahdollista suunnata kohdennetusti erityiselle asiantuntijajoukolle Asuntomarkkina & maankäyttö -verkostosta.

Tapahtuman sisältö tuotetaan yhdessä kumppanin kanssa. Asuntomarkkina & maankäyttö vastaa tapahtuman tuotannosta, markkinoinnista ja markkinointimateriaalista.

Verkkoseminaarit

1h tai 1,5h mittainen tallennettava maksuton kumppanin kanssa järjestettävä korkeatasoinen verkkoseminaari Zoom Webinar -alustalla. Verkkoseminaari sopii erityisen hyvin ajankohtaisen puheenaiheen käsittelyyn, yrityksen osaamisen ja asiantuntijoiden esittelyyn tai raportin lanseeraukseen. Kumppani saa omien asiantuntijoidensa avustuksella suoran puheenvuoron laajalle asiakaskunnalle ja mahdollisuuden uusiin kontakteihin Asuntomarkkina & maankäyttö verkostosta. Seminaaria markkinoidaan yli 2 000 kiinteistö-alan päättäjälle ja asiantuntijalle verkostoissamme.

Tapahtuma toteutetaan avaimet käteen -periaatteella. Seminaarin sisältö tuotetaan yhdessä kumppanin kanssa. Asuntomarkkina & maankäyttö vastaa tapahtuman tapahtumatuotannosta, markkinoinnista ja markkinointimateriaaleista. Kumppanin on mahdollista korostaa omaa viestiä ja verkkoseminaarin tuoman sanoman näkyvyyttä esim. lisämaksusta saatavana olevalla blogipaketilla.

Blogit

Bloggaaminen Asuntomarkkina & maankäyttö -sivulla on erinomainen tapa esitellä yrityksen toimintaa, uusia raportteja tai julkaisuja. Blogit soveltuvat myös tuomaan yrityksen oman sanoman kattavammin esille esim. ennen ja jälkeen tapahtuman. Palvelussa asiakas toimittaa Kiinteistö-uutisten toimitukseen laatimansa tekstin ja halutessaan myös kuvia sekä graafeja.

Blogipaikka sisältää julkaisuoikeuden tietyn ajanjakson aikana Kiinteistö-uutisten blogit-osiossa. Blogia markkinoidaan sekä Kiinteistö-uutiset että Asuntomarkkinat -sivustoilla sekä uutiskirjeissä.

Kumppaniartikkelit

Kumppaniartikkelien avulla kumppani pystyy erinomaisesti esittelemään omaa asiantuntijuuttaan sisällön muodossa muille alan asiantuntijoille. Artikkelin avulla pystytään syventymään valittuun aiheeseen ja yrityksen asiantuntijuuteen kattavammin suhteessa blogeihin. Asiakas toimittaa aineiston, jonka Asuntomarkkina & maankäyttö -uutispalvelun toimittaja tarkastaa, korjaa max. kaksi kertaa ja julkaisee.

Palvelu sisältää verkkosivuilla julkaistavan artikkelin julkaisun, joka voi sisältää kuvia, graafeja, videoita tai linkkejä. Artikkelia promotaan Asuntomarkkina & maankäyttö -kanavissa viiden viikon ajan.

Display-mainonta

Display-mainonta on erinomainen tapa, mikäli tavoitteenasi on tuoda esille omaa tapahtumaasi, raporttia, rekry-ilmoitusta yms. Bannerisi tavoittaa yli 10 000 potentiaalista asiakasta kuukausittain. Banneria julkaistaan Asuntomarkkina & maankäyttö ja Kiinteistö-uutisten etusivulla sekä jokaisen artikkelin yhteydessä.

Palvelu sisältää bannerisi näkymisen etusivuilla kuuden viikon ajan sekä jokaisen artikkelin yhteydessä kolmen viikon ajan.

Tuoreimmat uutiset